Jouw verbeterwens

  • Wil je graag je gezicht mooier en/of meer symmetrisch maken?
  • Zou je graag meer volume in je gezicht willen hebben bij je lippen, wangen, of jukbeenderen?
  • Ben jij op zoek naar een totaalaanpak voor een mooier gezicht en aantrekkelijke gezichtscontouren?
  • Zijn er bepaalde kenmerken waar jij je aan stoort: aan je mond, je kin, je kaaklijn of iets anders?
  • Zit jij lekkerder in je vel wanneer je één of enkele van deze gezichtskenmerken aan zou pakken?

Onze oplossing

Ben je hiernaar op zoek? Dan kan een PRO Beautification combinatiebehandeling de juiste keuze zijn voor jou. We hebben allemaal kenmerken in ons gezicht die we mooi vinden, maar tegelijkertijd hebben we ook kenmerken of bepaalde ‘hoeken’ waar we minder tevreden over zijn. Soms kunnen we met een kleine aanpassing, zoals een klein beetje extra volume ervoor zorgen dat je je niet meer ergert aan een bepaalde zone in je gezicht. Misschien zijn het dunne lippen, donkere wallen, ingevallen wangen, of bijvoorbeeld een kleine of teruggetrokken kin. Imperfecties kunnen charmant zijn en kunnen je gezicht karakter geven, maar wanneer je je eraan blijft storen dan kun je hier natuurlijk wat aan laten doen. Dit kan verrassend genoeg vaak eenvoudig. Een operatie is lang niet altijd nodig, met injectables kunnen we volume creëren, of bepaalde trekken corrigeren. Zo kun jij zonder een zware operatie met plezier in de spiegel kijken en genieten van jouw mooie gezicht, door een subtiele, maar effectieve verandering.

Wat is PRO Beautification – mooier & symmetrischer gezicht?

De PRO Beautification is een combinatiebehandeling van verschillende injectables voor verschillende zones in het gezicht die speciaal is samengesteld om kenmerken in je gezicht te corrigeren die jou een ongewenste uitstraling geven. Dit kunnen verschillende kenmerken zijn die ieder een eigen aanpak vereisen. Voor de PRO Beautification behandeling gebruiken wij injectabels, zoals fillers en botox. Een filler is op zichzelf veelzijdig, waar je veel verschillende effecten mee kunt behalen. Met fillers kunnen we mooi het gezicht shapen of vulling geven op de plaatsen waar jij volumeverlies ervaart, zoals bij je slapen, jukbeenderen of lippen. Daarnaast kunnen we jouw huidkwaliteit verbeteren en je huid hydrateren door een serie mini-injecties van fillers op basis van hyaluronzuur. Dit laatste noemen we ook wel een Skinbooster behandeling, welke een onderdeel is van de PRO beautification. Het effect hiervan is een strakkere, sterkere huid. Tijdens een intakegesprek met de arts analyseren we samen uitgebreid jouw gehele gezicht en uitstraling. We kijken naar jouw anatomie, mimiek, dynamiek en welke kenmerken bij jou precies voor een ongewenste uitstraling zorgen of welke kenmerken juist beter geaccentueerd kunnen worden voor een mooiere uistraling. We halen de ongewenste kenmerken weg, zonder dat jouw eigen unieke gezicht onnatuurlijk verandert.

Wat maakt onze PRO behandelingen uniek?

We luisteren altijd eerst naar jouw verhaal en verbeterwensen. We richten ons op de ‘totale gezicht benadering’ – we bekijken het totale plaatje en geen detail zal onbesproken blijven. We nemen één van onze PRO behandelingen als uitgangspunt en maken deze op maat voor jouw gezicht en wensen. Daarnaast maken we met jou een persoonlijk plan voor de lange termijn. We kijken namelijk graag verder dan één behandeling. Juist door de continuïteit en combinatie van de behandelingen, wordt huidveroudering, volumeverlies en verslapping van onderhuids weefsel effectief afgeremd. Zo raden we vaak aan om deze PRO Beautification behandeling te combineren met één van onze GLOW huidbehandelingen. Daarnaast zijn de juiste HOME huidverzorgingsproducten belangrijk, die de huid dik en weerbaar houden om fillers goed te behouden. Door behandelingen te combineren die hetzelfde doel nastreven, zorg je voor een sneller en langduriger effect.

Het PRO Beautification stappenplan

We beginnen met een telefonisch pre-consult met één van onze beauty consulenten. Tijdens dit consult stellen we je alvast wat vragen over jouw verbeterwensen. Zo kunnen we alvast een inschatting maken welke PRO behandeling het beste aansluit bij jouw situatie en wensen en bij welke arts we een intake kunnen plannen.

De intake is met één van onze artsen. Tijdens deze intake zullen we nogmaals samen jouw wensen bespreken en gaan we jouw gezicht uitgebreid analyseren. Zo kunnen we jou goed adviseren op welke plaatsen in het gezicht en welke hoeveelheid injectables we zouden kunnen plaatsen. Als we denken dat je beter af bent met een chirurgische lift in plaats van injectables, dan zullen we dit ook zeker aangeven. Daarnaast stellen we samen een persoonlijk plan op. We bekijken welke aanvullende- en onderhoudsbehandelingen passend zijn voor optimaal en langdurig resultaat. Zo kunnen we je ook een indicatie van de kosten geven.

Nadat we je hebben ontvangen in de kliniek spreken we kort nog even door wat we gaan doen en maken we foto’s om later de resultaten van voor en na de behandeling te kunnen zien. Ook teken je een behandelovereenkomst. Vervolgens starten we de behandeling aan de hand van het bij de intake afgesproken plan. Om je gezicht mooier/ symmetrischer te maken werken we volgens meerdere wetenschappelijke schoonheidsinzichten, zoals de Ogee-curve. Dit is een wetenschappelijk vastgestelde curve, die in architectuur, kunst en de natuur voorkomt, die wij esthetisch bijzonder mooi vinden. Met fillers en/of botox brengen we jouw gezicht op een natuurlijke manier zo dicht mogelijk bij deze Ogee verhoudingen. Veelal voeren we daarnaast ook een Skinbooster behandeling uit voor het gezicht en of de hals. Dit komt neer op een serie mini filler-injecties die de huid hydrateren en verstevigen. Aanvullende fillers zetten we in om meer volume te creëren in gebieden waar het volume is is verdwenen. Canules hebben een stompe punt waardoor je huid als het ware wordt weggeduwd en niet wordt doorboord. Daardoor heb je minder beschadiging van het weefsel, minder blauwe plekken, minder pijn en een sneller herstel. Doordat deze naaldjes zo dun zijn, is dit extra veilig voor jou en is de impact van de prik minimaal. De naald is hol en zo injecteren we kleine hoeveelheden fillers op basis van hyaluronzuur. Aan de filler is een verdovingsvloeistof toegevoegd, waardoor de behandeling nauwelijks pijnlijk is.

Je kunt na de behandeling direct naar huis, zonder begeleiding. Je krijgt na de behandeling uitgebreide nazorginstructies , welke je rustig na kunt lezen. Direct na de behandeling kunnen kleine of grotere zwellingen zichtbaar zijn afhankelijk van de uitgebreidheid van de behandeling. Soms zijn er wat blauwe plekken te zien, soms verschijnen deze na een paar dagen nog. Door de verdoving is het behandelde gebied nauwelijks pijnlijk, maar dit kan wel voor een licht stijf en beurs gevoel zorgen. Je hoeft het behandelde gebied niet te koelen of te masseren. Daarnaast raden we het af om de eerste twee dagen na de behandeling intensief te sporten, naar de zonnebank of sauna te gaan of een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Je mag make up dragen, maar breng dit aan met schone materialen. Bescherm het behandelde gebied goed met zonnebrand met factor 50. Mochten zwellingen lang aanhouden of heb je vragen over de nazorg? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met de kliniek.

Iedereen herstelt anders van een behandeling met injectables. Over het algemeen kun je na 2 dagen het resultaat al goed zien, maar na een maand is het resultaat pas op zijn mooist. Alle injectables zijn niet-permanent, ofwel tijdelijk. Onze ervaring is dat je ongeveer 8 tot 18 maanden of zelfs langer het effect van een PRO Beautification behandeling ziet. Daarna zal dit effect langzaam afnemen. Wil je zo lang mogelijk genieten van het resultaat? Dan raden we aan om injectables te combineren met onze GLOW en HOME behandelingen. Deze behandelingen zorgen ervoor dat je huid in goede conditie is en met een gezonde huid geniet je langer van de effecten! Daarnaast adviseren we de behandeling te herhalen. Injectables kunnen namelijk een steeds langduriger resultaat geven wanneer je de behandeling met enige regelmaat herhaalt.

PRO Beautification opnemen in jouw Confidence Booster® jaarplan?

Past deze PRO behandeling bij jouw verbeterwensen? Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijk jaarplan. Wij adviseren vrijwel altijd om deze PRO behandeling te herhalen én te combineren met één of meerdere van onze GLOW huidtherapie behandelingen en HOME huidverzorgingsproducten. Dit is waarom we het Confidence Booster® jaarplan hebben bedacht. Met een holistische aanpak willen we jou graag een lange termijn plan bieden welke precies is afgestemd op jouw wensen en gezicht. Zo bereiken we samen de mooiste en langste effecten en het meest natuurlijke resultaat.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


PRO Beautification | voor- en na foto

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte