Confidence Booster® GLOW

“Mijn huid straalt weer” of “ik wist niet dat dit mogelijk was”, is wat wij regelmatig horen van klanten die de ‘’Confidence Booster® GLOW’’ bij ons ondergaan.

Geen huid is hetzelfde en elke huidzone heeft andere behoeftes. Wij adviseren daarom dat het beste en snelste resultaat behaald wordt met regelmatige combinatiebehandelingen op maat. Of het nou gaat om grove poriën op de wangen, lijntjes op het voorhoofd of pigmentvlekken rondom de ogen. Wij kijken naar elk huidzone apart en voeren daarbij de nodige technieken uit in dezelfde sessie.

Wat maakt onze GLOW behandelingen uniek?

 

Elke huidzone heeft vaak andere behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van couperose op de wangen, een grovere huidstructuur op de neus en pigmentvlekken op het voorhoofd. Het unieke van onze GLOW behandelingen is dat we in één sessie eenzelfde huidzone behandelen met verschillende technieken, om hier diep in door te dringen, maar daarnaast óók verschillende huidzones behandelen. Dit valt allemaal onder één combinatie behandeling die we GLOW behandeling noemen. Waarom doen we dat zo? Wij hebben ervaren dat we op deze manier voor jouw gezicht een sneller, effectiever en beter resultaat kunnen bereiken.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte