Wat wil je verbeteren aan je huid?

  • Wil jij een langdurig goed gehydrateerde huid?
  • Wil je het verouderingsproces remmen?
  • Ben jij op zoek naar algehele huidverbetering in je gezicht, decolleté en/of hals?
  • Zoek jij een zachte, maar effectieve methode om een soepele en gladde huid te krijgen?

Onze behandeling voor algehele huidverbetering

Herken je dat? Droogte lijntjes in je gezicht of een craquelé patroon in je hals en decolleté wanneer je wakker wordt? Dat wil je natuurlijk niet en gelukkig is daar zeker wat aan te doen. Wanneer je huid ouder wordt verliest deze hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof met een groot hydraterend vermogen. Bovendien zorgt hyaluronzuur ervoor dat je huid collageen aanmaakt. Collageen zorgt in je hele lichaam voor stevigheid, ook in je huid. Heb jij het gevoel dat jouw huid droger en doffer is geworden? Dat de elasticiteit en soepelheid is afgenomen? De GLOW Skinbooster behandeling verjongt de huid, vertraagt het verouderingsproces en stimuleert de aanmaak van collageen en elastinevezels. De frisse en natuurlijke lift die jouw huid kan gebruiken!

Wat is GLOW Skinbooster?

Als de hoeveelheid hyaluronzuur in je huid is afgenomen, dan kunnen we deze met behulp van een skinbooster aanvullen. Een skinbooster is een dunne vloeistof met hyaluronzuur als basis. Deze filler wordt met een serie micro-injecties in de gewenste huidzone ingebracht. Zo kunnen we de huid van binnenuit en met een natuurlijke lichaamseigen stof verbeteren. In tegenstelling tot fillers met een corrigerend doel (rimpels opvullen en volume creëren) is het voornaamste doel van de skinbooster: het verbeteren van de huidkwaliteit en hydrateren van de huid. Echter, zul je zien dat fijne lijntjes en oneffenheden wel vervagen en je een subtiele volumetoename ervaart door deze hydratatie boost. Je kunt een skinbooster effectief inzetten voor veel verschillende huidzones. Natuurlijk voor het gezicht, voor de lippen, maar ook voor de hals, het decolleté en de handen..

Wat is het resultaat?

Een skinbooster zorgt voor een langdurige, diepe hydratatie van de huid en een algehele huidverbetering. Het is dé ideale behandeling om vroeg mee te beginnen. De poriën van de huid verfijnen, fijne lijntjes vervagen, acne littekens en andere oneffenheden verminderen. Daarnaast zul je ervaren dat je huid soepeler en gladder wordt en je daarmee een frissere uitstraling krijgt.

Het GLOW Skinbooster stappenplan

Samen bespreken we jouw wensen en bepalen we of een skinbooster behandeling voor jou de passende behandeling is. Daarnaast kijken we voor welke huidzones en met welke frequentie we de skinbooster zouden willen uitvoeren.

We adviseren om 3 weken van tevoren te beginnen met pre-treatment behandeling die je thuis doet met onze HOME huidverzorgende cosmeceuticals. Zo wordt jouw huid toegankelijker voor de behandelingen en kan het product mooi in de huid worden gebracht. Daarnaast adviseren wij om 48 uur voor de behandeling geen bloedverdunnende medicijnen of alcohol in te nemen.

Tijdens een behandelsessie voeren we de skinbooster uit voor de vooraf vastgestelde huidzones. Met een serie mini-injecties brengen we zorgvuldig op de juiste plekken een vloeistof met hyaluronzuur-basis in. Een sessie duurt ongeveer een half uur. Je kunt eventueel 20 minuten van te voren een verdovende crème op de huid krijgen, zodat je de prikjes nog wat minder voelt.

Je krijgt na iedere behandeling uitgebreide nazorginstructies mee. Het is belangrijk dat je je huid rust gunt. Na de behandeling kun je een lichte zwelling/bobbeltjes (ziet eruit als kleine muggenbultjes) of blauwe plekken in het behandelde gebied ervaren. Dit trekt beide binnen enkele dagen weer weg. Vermijd in de periode na de behandeling peelende crèmes, en scrubs. Zorg ook dat je niet in de felle zon komt, of massages en schoonheidsbehandelingen ondergaat. Met POST-treatment producten zorg je voor passende nazorg thuis.

Voor een optimaal resultaat is het slim om de skinbooster behandeling om de vier weken te herhalen. Je huid verbeteren is een geleidelijk proces. Door verschillende behandelingen te laten doen zorg je voor een langduriger en beter resultaat.
ZonesLosse behandelingPer 3 (11% korting)
Hals of decolleté€599,-€533,- (€1599,- totaal)

GLOW Skinbooster in jouw Confidence Booster® jaarplan?

Past deze GLOW behandeling bij jouw huid en jouw verbeterwensen? Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijke plan. We bepalen ook welke frequentie het beste resultaat zal geven. Wij adviseren vrijwel altijd meerdere behandelingen te doen. Uit onderzoek blijkt dat huidbehandelingen in kuurverband het beste en snelste resultaat geven, denk aan gemiddeld 4 tot 6 behandelingen en daarna onderhoudsbehandelingen. Daarnaast kijken we naar andere GLOW behandelingen die een goede aanvulling kunnen zijn voor jouw persoonlijke plan.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte