Wat wil je verbeteren aan je huid?

  • Heb jij last van een doffe of grauwe huid?
  • Is je huid daarnaast droog, zie je fijne lijntjes en duidelijke poriën?
  • Ben je op zoek naar een gezonde glans en uitstraling?
  • Wil je je huid minder snel laten verouderen?

Onze huidbehandeling voor een doffe huid

Is dit herkenbaar? Dan kan een GLOW Shine combinatiebehandeling de juiste keuze zijn voor jou. Een doffe huid kan jou een vermoeide indruk geven, je kunt dit tijdelijk verbloemen met crèmes en make-up, maar ook dit gaat vaak in lijntjes en poriën zitten waardoor het er niet altijd mooier op wordt. De GLOW Shine combinatiebehandeling is een effectieve, full-face aanpak en een meer langdurige oplossing.

Wat is GLOW Shine?

De GLOW Shine behandeling is de perfecte samenstelling van behandelingen en technieken voor verschillende huidzones en -lagen die er specifiek op gericht zijn om dofheid en een grauwe huid te laten verdwijnen. De behandeling kunnen we tijdens elk consult aanpassen, naar gelang jouw huid behoeften op dat moment. De GLOW Shine behandeling bestaat uit een voorbereidende HOME-treatment met skincare, verschillende peelings, microneedling met vitamine C of hyaluronzuur, een masker en nazorg met cosmeceuticals. Het unieke recept om jouw huid weer te laten stralen.

Wat maakt onze GLOW behandelingen uniek?

Elke huidzone heeft vaak andere behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van couperose op de wangen, een grovere huidstructuur op de neus en pigmentvlekken op het voorhoofd. Het unieke van onze GLOW behandelingen is dat we in één sessie eenzelfde huidzone behandelen met verschillende technieken, om hier diep in door te dringen, maar daarnaast óók verschillende huidzones behandelen. Dit valt allemaal onder één combinatie behandeling die we GLOW behandeling noemen. Waarom doen we dat zo? Wij hebben ervaren dat we op deze manier voor jouw gezicht een sneller, effectiever en beter resultaat kunnen bereiken.

Het GLOW Shine stappenplan

We beginnen met een gratis intake waarin jouw wensen centraal staan. We kijken samen naar de behoeftes van jouw huid in je gezicht, hals, decolleté en/of handen op dat moment. We adviseren vervolgens welke behandelingen volgens ons voor jou het meest geschikt zijn. Zo komen we samen tot een persoonlijk plan op maat om jou en jouw huid te laten stralen en kunnen we je een indicatie van de kosten geven.

Je begint thuis ongeveer drie weken voor de behandeling met het voorbereiden van je huid met onze HOME huidverzorgende cosmeceuticals. Deze cosmeceuticals hebben een hoge concentratie aan actieve werkstoffen zoals antioxidanten, fruitzuren, vitamine B3 en vitamine E die celvernieuwing en huidverbetering stimuleren. Zo komt je huid alvast in een betere conditie en maak je deze ontvankelijker voor de behandelingen die erop volgen.

Tijdens één behandelsessie voeren we verschillende oppervlakkige peelings uit, zo verwijderen we veilig de oppervlakkige huidlaag en geven we je huid weer een boost. Dit combineren we met microneedling waarbij we tegelijkertijd vitamine C en/of hyaluronzuur inbrengen, dit heeft algemene huidverbeterende effecten en het stimuleert de aanmaak van collageen. Vervolgens brengen we een hydraterend masker aan. De combinatie van deze technieken en het inbrengen van actieve ingrediënten als vitamine C en/of hyaluronzuur maakt dat je direct na de behandeling al een gezonde GLOW hebt. Deze sessie met verschillende behandelingen duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

Je krijgt na iedere behandeling uitgebreide nazorginstructies mee. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling zal je wat last hebben van roodheid en schilfering, maar je kunt je dagelijkse bezigheden meteen prima hervatten. Vermijd in de periode na de behandeling peelende crèmes, en scrubs. Zorg ook dat je niet in de felle zon komt, of massages en schoonheidsbehandelingen ondergaat. De HOME-treatment producten die je ter voorbereiding van de behandeling hebt gebruikt blijf je ook na je behandeling gebruiken. Deze passen we samen aan naar gelang de behoeftes van je huid en het seizoen. Heb je vragen over de nazorg? Je huidtherapeut helpt je graag – ook na de behandeling.

Voor een langdurig resultaat adviseren we deze behandeling te herhalen, 4 – 6 keer per jaar. Een eerste GLOW shine behandeling is lichter en we bouwen de intensiteit op om het resultaat te behouden en je huid te stabiliseren.

ZonesLosse behandelingPer 4 (15% korting)Per 6 (18% korting)
Ogen of rondom mond€149,-€127,- (€508,- totaal)€122,- (€732,- totaal)
Ogen of rondom mond+€199,-€169,- (€676,- totaal)€163,- (€978,- totaal)
Decolleté of hals€199,-€169,- (€676,- totaal)€163,- (€978,- totaal)
Decolleté of hals+€249,-€212,- (€848,- totaal)€204,- (€1224,- totaal)
Hals en decolleté€299,-€254,- (€1016,- totaal)€245,- (€1470,- totaal)
Hals en decolleté+€349,-€297,- (€1188,- totaal)€286,- (€1716,- totaal)
Full face€299,-€254,- (€1016,- totaal)€245,- (€1470,- totaal)
Full face+€349,-€297,- (€1188,- totaal)€286,- (€1716,- totaal)

GLOW Shine in jouw Confidence Booster® jaarplan?

Past deze GLOW behandeling bij jouw huid en jouw verbeterwensen? Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijke plan. We bepalen ook welke frequentie het beste resultaat zal geven. Wij adviseren vrijwel altijd meerdere behandelingen te doen. Uit onderzoek blijkt dat huidbehandelingen in kuurverband het beste en snelste resultaat geven, denk aan gemiddeld 4 – 6 behandelingen en daarna onderhoudsbehandelingen. Daarnaast kijken we samen naar andere GLOW behandelingen die een goede aanvulling kunnen zijn voor jouw persoonlijke plan.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte