Wat wil je verbeteren aan je huid?

  • Heb je last van pigmentvlekken of hyperpigmentatie bijvoorbeeld door zonschade of verstoring in je hormoonhuishouding?
  • Stoor je je aan sproetjes of een toenemende hoeveelheid ouderdomsvlekken?
  • Heb je pigmentvlekken gekregen na acne of andere wondjes?
  • Wil je tegelijkertijd dofheid, zichtbare kleine vaatjes en grove poriën aanpakken?
  • Wil je je verouderingsproces effectief remmen?

Onze huidbehandeling voor pigmentvlekken, dofheid en couperose

Bij vrijwel iedereen ontstaan er in de loop der jaren bruine vlekjes op de huid, met name in het gezicht, hals, decolleté en op de handen. Deze pigmentvlekken ontstaan onder andere door daglicht en zonnestralen (UV) en blauw licht (afkomstig van beeldschermen). Je huid wordt onrustiger en dat maakt jouw uitstraling ouder en grauwer. Gelukkig zijn er meerdere behandelingsmogelijkheden om pigmentvlekken en een onrustige huid goed te behandelen. Een GLOW Brightening combinatiebehandeling kan dan de perfecte oplossing zijn voor jou.

Wat is GLOW brightening?

De GLOW Brightening combinatiebehandeling is de perfecte samenstelling van behandelingen en technieken die we naast elkaar (verschillende huidzones) of over elkaar heen (dezelfde huidzone) toepassen. Deze mix is er specifiek op gericht om pigmentvlekken en een grauwe huid te laten verminderen. De GLOW Brightening behandeling is een combinatie van een laser- of IPL (Intense Pulsed Light) behandeling, verschillende peelings, een masker en nazorg met cosmeceuticals. Het unieke recept om pigment effectief aan te pakken.

Wat maakt onze GLOW behandelingen uniek?

Elke huidzone heeft vaak andere behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld last hebben van pigmentvlekken in de huid en tegelijkertijd last hebben van couperose op de wangen en lijntjes rondom de mond. Het unieke van onze GLOW behandelingen is dat we in één sessie eenzelfde huidzone behandelen met verschillende technieken, om hier diep in door te dringen, maar daarnaast óók verschillende huidzones behandelen. Dit valt allemaal onder één combinatie behandeling die we GLOW behandeling noemen. Waarom doen we dat zo? Wij hebben ervaren en bewezen dat we op deze manier voor jouw gezicht een sneller, effectiever en beter resultaat kunnen bereiken.

Het GLOW Brightening stappenplan

We beginnen met een gratis intake waarin jouw wensen centraal staan. We kijken samen naar de behoeftes van jouw huid in je gezicht, hals, decolleté en/of handen op dat moment. We adviseren vervolgens welke behandelingen volgens ons voor jou het meest geschikt zijn. Zo komen we samen tot persoonlijk plan op maat om jou en jouw huid te laten stralen. Daarnaast geven we je een indicatie van de kosten.

Je kunt thuis direct beginnen met onze HOME huidverzorgende cosmeceuticals om je huidconditie te verbeteren en pigmentvlekken op te lichten. Deze cosmeceuticals hebben een hoge concentratie aan actieve werkstoffen die pigmentvlekken al aanzienlijk lichter kunnen maken. Ingrediënten zoals niacinamide, kojic acid, fytinezuur, fruitzuren, arbutin en vitamine C  zorgen voor een versnelde afbraak van overtollig pigment in je huid. Door thuis al te beginnen met het voorbereiden van je huid verminder je bovendien de kans op een huidreactie na de behandeling. Je huid is dan namelijk al gewend geraakt aan bepaalde ingrediënten die we ook bij de behandeling inzetten.

De behandelsessie bestaat uit verschillende onderdelen. Tijdens één behandelsessie voeren we verschillende oppervlakkige peelings uit. We selecteren de passende peelings voor jouw huid. Heb je een gevoelige huid? Dan kiezen we bijvoorbeeld voor een zachte mandelic peeling. Kan je huid iets meer aan? Dan kiezen we voor een intensievere TCA (Trichloorazijnzuur) peeling. Met een peeling verwijderen we veilig de oppervlakkige huidlaag waardoor we oneffenheden in deze huidlaag laten verdwijnen. De peelings combineren we met een laser- of IPL (Intense Pulsed Light) behandeling. Dit vermindert pigmentvlekken, verbetert je huidstructuur en stimuleert de aanmaak van collageen en is erg geschikt voor een lichte huidtypes. Vervolgens brengen we een hydraterend of kalmerend (phytocorrective) masker aan. Deze sessie met verschillende behandelingen duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

Je krijgt na iedere behandeling uitgebreide nazorginstructies mee, zodat je precies weet wat je moet doen en wat je kunt verwachten. Het is belangrijk dat je je huid rust gunt. De pigmentvlekken kunnen na de behandelingen tijdelijk (ongeveer 5-7 dagen) donkerder kleuren. Dit is een normale huidreactie, het pigment komt eerst meer naar het oppervlak van de huid waarna het lichter wordt en verdwijnt. Vermijd in de eerste week na de behandeling peelende crèmes, scrubs en maskers met veel parfum. Zorg ook dat je gedurende vier weken niet in de felle zon komt, of massages en schoonheidsbehandelingen ondergaat. Met HOME-treatment producten zorg je voor passende nazorg thuis. Je behandelt je huid o.a. met light ceutic, antioxidanten en melacream, welke speciaal ontwikkeld zijn voor pigmentgevoelige huid. Heb je vragen over de nazorg? Je huidtherapeut helpt je graag – ook na de behandeling.

Pigmentvlekken zullen snel vervagen en je huid ziet er stralender en egaler uit. Voor een langdurig resultaat adviseren we deze behandeling een aantal keer om de vier weken te herhalen. Een eerste GLOW brightening behandeling is lichter en we bouwen de intensiteit op om het resultaat te behouden en je huid te stabiliseren.

ZonesLosse behandelingPer 4 (15% korting)Per 6 (18% korting)
Ogen of rondom mond€149,-€127,- (€508,- totaal)€122,- (€732,- totaal)
Ogen of rondom mond+€199,-€169,- (€676,- totaal)€163,- (€978,- totaal)
Decolleté of hals€199,-€169,- (€676,- totaal)€163,- (€978,- totaal)
Decolleté of hals+€249,-€212,- (€848,- totaal)€204,- (€1224,- totaal)
Hals en decolleté€299,-€254,- (€1016,- totaal)€245,- (€1470,- totaal)
Hals en decolleté+€349,-€297,- (€1188,- totaal)€286,- (€1716,- totaal)
Full face€299,-€254,- (€1016,- totaal)€245,- (€1470,- totaal)
Full face+€349,-€297,- (€1188,- totaal)€286,- (€1716,- totaal)

GLOW Brightening in jouw Confidence Booster® jaarplan?

Past deze GLOW behandeling bij jouw huid en jouw verbeterwensen? Tijdens het  intakegesprek kijken we naar jouw gezicht en bepalen we samen of we deze behandeling opnemen in jouw persoonlijke plan. We bepalen ook welke frequentie het beste resultaat zal geven. Wij adviseren vrijwel altijd meerdere behandelingen te doen. Uit onderzoek blijkt dat huidbehandelingen in kuurverband het beste en snelste resultaat geven, denk aan gemiddeld 4 tot 6 behandelingen en daarna onderhoudsbehandelingen. Daarnaast kijken we naar andere GLOW behandelingen die een goede aanvulling kunnen zijn voor jouw persoonlijke plan.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte