Cellulite behandeling Den Haag

Heeft u, net als vele vrouwen last van cellulite of sinaasappelhuid op de bovenbenen of de billen? Cellulitis heeft te maken met erfelijkheid en vrouwelijke hormonen. Het betreft een storing in de natuurlijke huishouding van het lichaam, die zich manifesteert in het vet en vetweefsel. Gevolg: verklevingen in het bindweefsel, vlak onder de huid. Cellulite is dus eigenlijk een opeenhoping van vetcellen waardoor de huid er aan de buitenkant niet mooi egaal uitziet.

Aandachtspunten bij sinaasappelhuid

Er zijn een aantal aandachtspunten die cellulitis in meer of mindere mate kunnen beïnvloeden. Het kan zich ook ontwikkelen door een ongezonde leefstijl en voedingsgewoontes. Om cellulite te voorkomen is het belangrijk om voldoende water te drinken. Als u weinig drinkt, gaat uw lichaam namelijk vocht vasthouden en hierdoor wordt cellulite zichtbaarder. Ook hangt een groot gedeelte van de cellulite samen met een slechte werking van de bloedsomloop. Voldoende lichaamsbeweging en massages zijn goed, aangezien de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd.

Behandelen cellulite

Bodycontouring en behandelingen met de Accent laser zijn zeer effectief bij het bestrijden van cellulitis.
De laser maakt vetweefsel door middel van warmte effectief vloeibaar. Het lichaam voert dit af, de bloedcirculatie verbetert en collageen wordt aangemaakt.
Meer over bodycontouring.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak    Geboortedatum:

    Telefoonnummer:
    Voorkeurslocatie: