Body contouring

Home

Body contouring

Essential Treatment DF – Focus-on Body Profile

De perfecte combinatie-behandeling voor het verbeteren van cellulite, huidverslapping en huidstructuur. De behandeling bestaat uit drie effectieve methoden om de huid van de benen en billen te verbeteren. Er wordt gewerkt met verschillende technieken & apparatuur om de huid optimaal aan te pakken op het gebied van huidverbetering. Hierbij komt bindweefsel massage, cupping en het insluizen van essentiële voedingsstoffen voor de huid aan bod. Het betreft een behandeling van 45 minuten.

 

Van Lennep Kliniek is de enige kliniek die de combinatie van Environ’s DF-apparaat combineert met maar liefst twee massage technieken!

Waar is deze behandeling goed voor?

 • Verslapte huid
 • Cellulitis, ofwel sinaasappelhuid
 • Droge, vochtarme huid
 • Slechte doorbloeding
 • Vermoeide benen
 • Onderhuidse verklevingen

Environ Essential Treatment DF

Het baanbrekende Ionzyme DF-apparaat van Environ combineert twee geavanceerde technologieën: Sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven) en gepulseerde lontoforese (elektrische stroom). Deze dual Electro-Sonic Technologie creëert minuscule kanaaltjes in de huid met als doel om meer essentiële voedingsstoffen te vervoeren naar dat niveau in de huid waar deze het meest nodig zijn. Het resultaat: een mooie, gezonde huid voor het leven.

De bindweefselmassage zorgt ervoor dat het bindweefsel in de huid op een gecontroleerde en veilige manier gemanipuleerd wordt. Hierdoor wordt de huid hard aan het werk gezet om weer nieuw, sterk bindweefsel aan te maken. Dit heeft als gevolg een betere doorbloeding, collageenaanmaak en aanmaak van elastinevezels. Dit resulteert in een stevigere huid met een gladder huidoppervlak, betere huidstructuur, betere volumeverdeling in de huid, huidversteviging en uiteindelijk afname van cellulite. Ook worden onderhuidse verklevingen verminderd.

Door cuppingmassage worden er siliconen cups in een hoog tempo voortbewogen over de huid. Op deze manier wordt de doorbloeding in de huid extra gestimuleerd. Het gevolg hiervan is dat vocht en afvalstoffen, die tussen de vetcellen nestelen, kunnen worden afgevoerd. Een ware detox!

Tijdens de behandeling worden speciale body producten gebruikt van Environ. De producten zijn uiterst geschikt voor alle huidtypen, waaronder ook de gevoelige huid. De body producten bevatten verschillende vitamines, zoals vitamine A, C en E. Deze ingrediënten zijn essentieel om de huid te verbeteren. Middels het Ionzyme DF-platform worden deze voedingsstoffen tot slot geheel pijnloos ingeluisd in de huid.

Na de behandeling, welke we in een aantrekkelijk geprijsd kuurverband van 10 behandelingen aanbieden, ziet de huid er direct steviger, soepeler en jonger uit. Daarnaast zorgen de vitamines tevens voor een goede hydratatie en voelt deze zacht aan.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie: