Sunekos behandeling

Sunekos

Een Sunekos behandeling is een behandeling met een amino-injectable die op de meest efficiënte manier de huid van binnenuit terug opbouwt en verbetert. Een duurzame huidverbeteraar. De werkzaamheid zit in de gepatenteerde combinatie van 6 essentiële aminozuren en 2 soorten hyaluronzuur. Samen geven ze de huid alle benodigde bouwstenen waarbij de huid zichzelf snel herstelt van oxidatieve en regeneratieve schade (fijne lijntjes, slapte, verkleuring).

 

Direct zichtbaar resultaat

 

Het resultaat is meteen na de behandeling al zichtbaar, u ziet direct een vollere en meer stralende huid. De verdere verbetering zal tussen de 30 en 60 dagen verder zichtbaar worden en nog tot 3 maanden verder doorzetten. Het is dus geen tijdelijk effect of enkel een filler voor volume, maar een rijke cocktail aan zuivere en hoogwaardige aminozuren en hyaluronzuur. De stoffen zijn zo natuurlijk en huideigen dat ze meteen worden opgenomen en terecht komen in de gewenste proteïnestructuren zoals collageen en elastine. Dit zorgt voor meer volume en veerkracht in de huid.

Waarvoor is Sunekos geschikt?

 

Deze behandeling is geschikt voor zowel het gezicht, als het lichaam:

 • Voorhoofd
 • Bovenste- en onderste oogleden
 • Wangen, jukbeen en kaaklijn
 • Hals
 • Decolleté
 • Armen
 • Benen en knieën
 • Handen

Sunekos voor & na

Interesse in Sunekos?

Een eerste consult is gratis

Nieuwe injectietechniek

Dankzij een nieuwe injectietechniek is de behandeling nagenoeg pijnloos. De cocktail van aminozuren en hyaluronzuur wordt aan de hand van een massage techniek over het gezicht verspreid, waardoor er niet veel injecties nodig zijn en de behandeling efficiënter én comfortabeler aanvoelt.

 

Er kan ook specifiek gewerkt worden rondom de ogen om de donkere kringen en wallen aan te pakken, op de handen om het volume verlies direct aan te pakken en op de rest van het lichaam waar de huid verslapt.

 

Een Sunekos behandeling kan gecombineerd worden met andere, of eerdere injectable behandelingen. De verbeterde huidconditie zorgt voor een langer resultaat en het behoud van een natuurlijke uitstraling bij bijvoorbeeld fillers en spierontspanners (botox).

Voor wie zijn Sunekos injectables gschikt?

Voor wie is Sunekos geschikt?

 

Sunekos is geschikt voor iedereen die de huid wil verbeteren, verjongen of onderhouden. Maar ook als preventieve behandeling om de eerste tekenen van veroudering tegen te gaan. Een mooie stevige en goed gehydrateerde huid kan een eventuele opstap geven naar een eerste filler behandeling.

 

Ook voor de huid die wat meer volume heeft verloren, heeft Sunekos een aanvullende booster die ingezet kan worden tijdens de eerste sessie. Er wordt met een vollere hyaluronzuur versie gewerkt die de huid opvult en beschermt van binnenuit. Dit geeft een aanzienlijk beter volume en daardoor ook een beter liftend resultaat.

Nutrakos Drinkable

Nutrakos

Aanvullend adviseren we Nutrakos Drinkables. Dit zijn supplementen waarbij u dagelijks een dosis aminozuren inneemt, via een drinkstaafje, ter ondersteuning van de behandeling. Deze voedingssupplementen zijn essentieel voor onze collageen- en elastinesynthese en voeden de huid van binnenuit.

Sunekos behandeling

Sunekos Booster

Bij meer volume verlies kan er gewerkt worden met een extra booster welke dan bij de eerste behandeling ingezet wordt. Bij het Sunekos pakket, bestaande uit 4 behandelingen, krijgt u deze booster extra aangeboden tijdens de eerste behandeling. Voor losse behandelingen gelden aparte prijzen.

FAQ Sunekos

Een Sunekos behandeling bestaat uit een traject van 3 of 4 behandelsessies. Voor de ogen adviseren wij 3 behandelingen en voor de overige zones adviseren wij 4 behandelingen, aangevuld met een booster tijdens de eerste sessie. Een losse Sunekos behandeling is ook mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld een onderhoudsbehandeling zijn na een half jaar, of een jaar. Voor de meest actuele prijzen, onze aantrekkelijk geprijsde Sunekos pakketten en de losse behandelprijs verwijzen wij u naar onze prijslijst van huidverbetering met hyaluronzuur.

Zones voor Sunekos zijn voorhoofd, ogen, wangen, hals, decolleté, handen, armen en knieën.

Nee, afgezien van een blauw plekje of een kleine zwelling die ontstaan door de injecties, zijn er geen risico’s aan de behandeling verbonden. Dat blauwe plekje of die kleine zwelling verdwijnen weer snel na de behandeling. Hyaluronzuur, de werkzame stof van de Sunekos behandeling is namelijk een lichaamseigen stof.

Sunekos is een geheel unieke injectable soort die zich onderscheidt door 6 aminozuren te combineren met het veelgebruikte hyaluronzuur. Als geen ander ingrediënt in de markt, zijn aminozuren namelijk in staat om onze cellen, die onder andere collageen en elastine produceren, te activeren op een milde, maar efficiënte manier. Het onderzoek heeft meer dan 20 jaar geduurd, maar met trots is Sunekos nu als enige gepatenteerde huidverbeterende formule middels injecties toe te passen in de markt.

Een behandeling bestaat uit 3 of 4 sessies, afhankelijk van de behandelzone. In deze 4 sessies krijgt de huid geleidelijk aan haar voeding. Op deze manier heeft de huid voldoende tijd om de bouwstoffen te gebruiken en zal het resultaat nog steeds na 6 maanden doorwerken.

Als u verder wilt bouwen op het vorige resultaat raden we aan om de cyclus opnieuw uit te voeren na 6 maanden. Een enkele onderhoudsbehandeling kan iedere 9-12 maanden worden uitgevoerd. Bespreek dit met de behandelend arts.

De Sunekos resultaten zijn meteen zichtbaar. De resultaten op het gebied van volume en vermindering van rimpels en pigmentatie zullen vooral in de maanden na de behandeling zichtbaar verbeteren. Het optimale resultaat is zichtbaar tussen de 2 en 6 maanden na het starten van de behandeling.

 

Sunekos helpt op een discrete en veilige manier mee, aan een instant én langere termijn verjonging van uw huid.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie: