NuFace

NuFace

nuface

Gezichtsverzorging voor thuis met een doelgerichte rimpelbehandeling? Dat kan met de NuFace Trinity, PRO of Mini. Het handige apparaat zorgt voor kleine, zachte golfjes van microstroom die de huid op diverse dieptes stimuleert. Je voelt er niets van maar zult zeker resultaat zien.

 

Facelift in 5 minuten

 

Een behandeling van 5 minuten per dag zal een verbetering laten zien van je gezichtscontour en kleur. Ook zul je een aanzienlijke vermindering zien van rimpels op kaaklijn, wangen en voorhoofd. Het apparaat bevat diverse opzetstukken voor specifieke behandeling van rimpels of wenkbrauwen. Geniet van een Face Lift in slechts 5 minuten!

 

nuface-kopen

NuFace Facelift behandeling

De huidtherapeute helpt je graag bij een NuFace Facelift behandeling.
Allereerst zal de huid gereinigd worden en optioneel voorzien worden van het speciale serum. Vervolgens zal zij de gel primer aanbrengen en je gelaat behandelen.

 

Je kunt kiezen voor een demobehandeling, bijvoorbeeld met de krachtige Trinity Pro.
Voor 25 euro zal de specialiste 30 minuten lang je gezicht behandelen. Besluit je de Trinity Pro aan te schaffen? Dan ontvang je het bedrag weer retour!

 

Je kunt de micro-stroombehandeling thuis 5 dagen per week gedurende 60 dagen uitvoeren. Na 60 dagen kan teruggegaan worden naar 3 dagen per week.

 

nuface-bestellen

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


NuFace kopen

Op zoek naar je eigen apparaat? Deze kun je eenvoudig bestellen via onze webshop.
Vanaf 50 Euro gratis verzending! De extra krachtige Trinity PRO is exclusief te verkrijgen in de kliniek.

Voor 25 euro ontvang je een demonstratie van 30 minuten op het eigen gezicht. Besluit je de Trinity Pro aan te schaffen? Dan ontvang je het bedrag weer retour!

 

Bezoek de NuFace webshop!

nuface-online

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak

Voorkeurslocatie: