Ontharen laser Den Haag

Heeft u last van ongewenst haargroei of teveel haar? Voor definitief ontharen met laser in Den Haag kun u terecht bij Van Lennep Kliniek. In onze salon aan het Willem Witsenplein maken wij gebruik van een unieke behandeling met de speciale Harmony XL laser voor Super Hair Removal (SHR). De laserontharing is geschikt bij:

  • donkere, lichte en dons haren
  • grijze en rode haren

Volledige ontharing met laser neemt slechts enkele behandelingen in beslag. De behandeling is effectief, definitief, veilig en volkomen pijnloos. Met behulp van hoge optische energie worden hiermee de stamcellen waar de nieuwe haren worden geproduceerd uitgeschakeld. De behandeling is geschikt voor ieder huid- en haartype, mannen en vrouwen.

SHR laser ontharing, permanent

Super Hair Removal is een behandelmethode waarbij draaiende bewegingen worden gemaakt. Dit houdt in dat wij met het handstuk van het apparaat draaiende bewegingen maken over de behandelzone. Op deze manier wordt de huid verwarmd, terwijl de saffieren contactkoeling de huid beschermt. Met behulp van een lichte druk op het handstuk zorgen we ervoor dat weefselvocht en bloed buiten het te behandelen gebied wordt gehouden. SHR laser ontharing kent vele voordelen:

  • Geen verbrandingen, ontharen kan zelf in de zomer
  • Geen pijn, de vervolgbehandelingen kunnen elkaar snel opvolgen
  • Haartjes blijven voor altijd weg
  • Behandeling van donkere haartypes
  • Behandeling van pigmentarme, fijne dunne haren

Voor laser ontharing in Den Haag is Van Lennep Kliniek de specialist. Wij behandelen zowel mannen als vrouwen, lichaam en gezicht.
ontharen laser Den Haag

FAQ laser ontharing

De effectiviteit van laser ontharing is afhankelijk van de methode. In de kliniek maken we gebruik van IPL. Hieronder nog een uitleg over diverse methoden:

Laser (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) maakt gebruikt van monochroom (dezelfde golflengte) gepolariseerd, coherent licht. Het is een algemene term die men gebruikt.

IPL ontharing
IPL= Intense Pulsed Light. Apparaten die gebruik maken van IPL zijn geen laser-apparaten. De golven van het licht van IPL zijn niet gelijk (niet coherent) zoals bij een laser. Bovendien bestaat het licht uit verschillende kleuren. IPL ontharing is pijnlijk, tijdelijk en alleen geschikt bij een lichte huid met donkere haren.

 

SHR-technologie biedt de beste ontharingstechniek.
Het is geschikt voor iedere haar soort en kleur, het resultaat is definitief en de behandeling nagenoeg pijnloos!

De SHR richt zich maar oppervlakkig op de melanine. Het doel zijn voornamelijk de stamcellen die nieuwe haren produceren. SHR werkt met een lage fluence, maar een hoge optische energie en veelvoudige pulsen met een hoge repetitieratio van 10 Hz. De stof die we met SHR willen aanpakken, is het eiwit van de stamcellen. Op die manier kunnen ook donkere huidtypes en pigmentarme fijne haren succesvol worden behandeld. Bovendien is een behandeling tijdens de rustfase van het haar ook zinvol omdat in die periode de nieuwe stamcellen zich terug op de groei afstellen.

Uit de wereld van de voeding weten we dat proteïnen hun vitale en levensgevende eigenschappen verliezen wanneer ze boven 43 °C worden verhit. De SHR-technologie laat een gelijkmatige verwarming van het behandeloppervlak toe tot 45 °C.

Het omliggende weefsel functioneert als energiereservoir, zodat het haarfollikel en de stamcellen de temperatuur ook van het omliggende weefsel krijgen. Na 6 tot 8 herhalingen, in verticale of horizontale bewegingen over het behandeloppervlak, zien we dat er zich oedeem vormt rondom het follikel. Dit verschijnsel toont het succes van de behandeling aan.

De stamcellen zijn uitgeschakeld. Door te focusseren op de stamcellen komen we tot het besluit dat de groeifases van het haar niet meer belangrijk zijn in de cyclus van de vervolgbehandelingen. Stamcellen zijn er tenslotte ook in de rustfase. Deze nieuwe technologie laat een bewegende behandelmethode toe.

Dit betekent dat we met het handstuk over de behandelzone glijden. De huid wordt verwarmd en de saffieren contactkoeling beschermt de epidermis. Door een lichte druk op het handstuk te zetten, worden weefselvocht en bloed, die niet moeten worden verhit, uit het behandelbereik weggehouden

De laserspecialist zal tijdens het eerste consult vertellen of u geschikt* bent voor de behandeling, wat u kunt verwachten en welke richtlijnen u dient na te streven.
Afhankelijk van de locatie, huid- en haartype en de haarkleur zal de huidtherapeute een behandelplan opstellen, inclusief het aantal te verwachten behandelingen.

Zonnebaden raden we u af, 5 dagen voor- en 5 dagen na de ontharingsbehandeling.

*SHR is niet geschikt bij:
Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
zonne-allergie en een overgevoeligheid voor zonlicht
kwaadaardige moedervlekken
epilepsie
een pacemaker
diabetes
porfyrie
auto-immuunziekte

Tijdens de behandeling voelen de meeste mensen geen pijn, wel warmte. De huid kan ook wat rood of gevoelig zijn. Koeling kan helpen.
Definitief ontharen neemt meerdere behandelingen in beslag. Hoeveel precies is afhankelijk van de haarsoort, -dikte en locatie. Ga uit van ongeveer 6 behandelingen.
Na de behandeling kunnen er nog wat haren naar buiten komen.

Tip: Pigmentvlekken camoufleren
Pigmentvlekken kunnen tevens goed gecamoufleerd worden met de minerale make-up van Jane Iredale. Onze schoonheidsspecialiste geeft u graag advies over het camoufleren van pigmentvlekken.

 

 

Voor- en na foto’s van behandelingen:

Onharen laser prijzen

vanaf

€ 40

Aanbieding ( 8 behandelingen, 7 betalen)

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraakGeboortedatum:

Telefoonnummer:
Voorkeurslocatie: