Informatie

ZO Skin Health, dr Obagi

Dr Obagi, dermatoloog uit Beverly Hills, heeft een cosmetische lijn geïntroduceerd om professionele huidverzorging ook beschikbaar te maken voor de mensen thuis.

De producten van ZO Skin Health bevatten meer actieve ingrediënten, geconcentreerde formules en de beste afleversystemen dan elke andere huidverzorgingslijn.

De van Lennep Kliniek is een Premium Practice voor ZO Skin Health producten en de  huidverbeterende ZO Skin Health Medispa behandelingen. En de producten kunt u eenvoudig bestellen in de Van Lennep webwinkel

ZO Skin Obagi

Obagi

Zonbescherming, een must!

Voorkom rimpels, pigmentvlekken en gebruik een goede zonbescherming van ZO SKin Health! Ervaar de unieke Oclipse Sunscreen. Bescherming tegen UVA/UVB zonschade. Natuurlijk ook online te bestellen bij Van Lennep!


Producten

ZO Skin Health producten

De producten van ZO Skin Health hebben als doel de huid gezond te maken en te houden.
Huidproblemen als:- Roodheid (Rosacea), –acne, -rimpels en lijntjes, -zwangerschapsmasker,
-pigmentvlekken worden aangepakt en effectief behandeld. Er zijn producten voor het gelaat maar ook voor lichaam en handen te verkrijgen. Alle producten kunt u terugvinden in de Van Lennep webwinkel.

De huidverzorgingsproducten van ZO Skin Health werken op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden.

ZO Skin Health Obagi

Het ‘ZO Saturation Program’ helpt om optimale huidgezondheid te creëren door retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren.

Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit.

Huidverzorging voor thuis

Door goed en langdurig gebruik van het door uw schoonheidsspecialiste samengestelde programma wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat.

Naast de verzorging in de salon is het ook van belang om de huid thuis goed te verzorgen. Via de ZO Skin Healt webshop van de kliniek, kunt u de producten verkrijgen.

Behandelingen

ZO Skin Health Behandelingen

De ZO Skin Health behandelingen bij de Van Lennepkliniek zijn al vele jaren een groot succes!

3-Step Stimulation Peel

Verbetert de huid bij acne, zwangerschapsmasker, zonneschade, fijne lijntjes, ruwe huidstructuur, grove porien en een vale teintVerbetert de huid bij acne, zwangerschapsmasker, zonneschade, fijne lijntjes, ruwe huidstructuur, grove porien en een vale teint

Duur: 30 minuten
Prijs: € 350,-

Facial Stimulator Peel:

Stimuleert de celvernieuwing, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidskleur, structuur en helderheid

Duur: 40 minuten
Prijs: € 119,95

Ultra Hydration Treatment:

Hydrateert en verjongt de vermoeide huid.
Indicatie: droge huid

Duur: 50 minuten
Prijs: € 90,00
Frequentie: elke 2 – 4 weken

Acne & Oil Control Treatment:

De behandeling is ontstekingsremmend, herstelt de huid en minimaliseert de talgproductie.
Indicatie: Acne en/of vette huid

Duur: 50 minuten
Prijs: € 90,00

Skin Brightening Treatment:

Vermindert pigmentvlekken, verkleuringen. Geeft een geleidelijke huidskleur en herstelt de vitaliteit van de huid. Deze verhelderende behandeling geeft een stralende, meer gelijkmatige teint en textuur.
Indicatie: pigmentvlekken, ongelijkmatige teint

Duur: 50 minuten
Prijs: € 95,00

Herbal Enzyme Peeling

Deze behandeling is optioneel bij te boeken.
De peeling verwijderd op zeer milde en aangename wijze de dode huidcellen van de oppervlakte van de huid, waardoor direct een frissere uitstraling wordt verkregen. Ideaal in combinatie met andere behandelingen, om het resultaat daarvan verder te verbeteren.

Duur: 15 minuten
Prijs: € 45,00

Hydrating Massage Treatment

Deze behandeling is optioneel bij te boeken.
Wilt u na uw huidverbeterende behandeling nog even rustig bijkomen, dan is deze extra massage een uitkomst. Deze ontspant de huid terwijl deze gehydrateerd en gestimuleerd wordt. Toepasbaar op het gelaat, hals en decolleté.

Duur: 20 minuten
Prijs: € 35,00

Bestellen

ZO skin Health bestellen

Wilt u de producten van dr. Obagi thuis gebruiken?
Bekijk de ZO Skin Health webshop van Van Lennep!

ZO Skin ObagiBasis RGB

Ervaringen


Nathalie van Tilborgh, 33 jaar
Gebruikt ZO Skin Health sinds december 2013.

Mijn hele leven lang al aan het tobben 

Ik heb mijn hele leven al een moeilijke huid gehad. Van zowel mijn moeder’s als mijn vader’s kant zitten er veel allergieën en eczeem. Vroeger reageerde ik al heftig op voedingsmiddelen zoals aardbeien en banaan, ik kreeg dan vaak galbulten.

ZO skin Health Den Haag

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik bij de huisarts geweest, ik kreeg een lotion voor m’n huid, maar dat gaf geen effect. Toen werd ik doorverwezen naar een dermatoloog en die heeft een behandelplan gemaakt. Mijn huid wassen met blokzeep, differin smeren en een vaseline-achtige crème gebruiken. Na twee weken waren mijn ogen gezwollen, mijn huid kapot en ben uiteindelijk toch maar gestopt. Na nog wat middeltjes voorgeschreven te hebben gekregen ben ik gestopt, het liep allemaal uit op niets.

Sceptisch
Toen in ik aanraking kwam met de producten van ZO Skin Healthm was sceptisch moaar ook hoopvol. Samen met de huidtherapeute ben ik begonnen aan mijn weg naar een gezonde huid. In het begin werd ik wel wat rood en ging mijn huid schilferen, maar nadat ik een comfort product erbij ben gaan gebruiken viel het allemaal reuze mee.

Niet te geloven
Als ik nu na de foto’s kijk is het bijna niet te geloven dat mijn huid zo mooi is geworden. Het is net alsof het twee zusjes, maar ik ben het echt zelf. Dan weer eens blond en dan weer eens donker. Ik ben echt blij dat mijn bazin me geattendeerd heeft op de producten van dr. Zein Obagi. Zijn filosofie en behandelwijze zijn echt uniek.

Bekijk ook de ervaringen van Miss Earth Nederland. Ook zij is enthousiast over het gebruik van de ZO Skin Health producten onder leiding van dr. Ludy Holst. Lees verder.