Informatie

Goedaardige moedervlekken en ouderdomswratten

Mogelijk ervaart u moedervlekken of ouderdomswratten als cosmetisch storend. De aandoeningen zijn onschuldig en behandeling valt niet onder verzekerde zorg. Een cosmetische behandeling kan uitkomst bieden. In veel gevallen kan de cosmetisch arts deze plekken voor u verwijderen. De cosmetisch arts bespreekt met u de mogelijkheden en de aanpak in een intakegesprek.

U kunt vervolgens een afspraak maken voor de behandeling. Als u kiest voor een behandeling bij Van Lennep Kliniek dan worden de kosten voor het intakegesprek in mindering gebracht op de behandelkosten. Mocht de cosmetisch arts op basis van het intakegesprek tot de conclusie komen dat de behandeling van de huidaandoening toch onder de verzekerde zorg valt, dan wordt u doorverwezen naar een dermatoloog. De kosten blijven dan beperkt tot het intakegesprek (en mogelijk uw eigen risico voor de verzekerde zorg).

De cosmetische behandeling betreft de verwijdering van goedaardig weefsel. U krijgt tijdens de intake uitgebreide informatie over de voorbereiding, behandeling en de periode na de behandeling van deze kleine chirurgische ingreep.

Wilt u meer informatie over de behandeling en/of een afspraak voor een consult maken? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, via email of ons contactformulier.
U wordt uiterlijk de eerstvolgende werkdag benaderd door een van de medewerkers van de Van Lennep Kliniek.

Prijzen

Prijzen verwijderen goedaardige moedervlekken en ouderdomswratten

Tarief

Intake* € 50,-
Per 30 min. behandeltijd € 150,-
Per 15 min. behandeltijd € 75,-

De tarieven zijn incl. BTW.

* Bij de behandeling worden de kosten van het intakegesprek in mindering gebracht op het tarief van de kleine chirurgische ingreep.

Foto's en ervaringen


moedervlek weghalen

verwijderen moedervlek