Informatie

Draadlift, Silhoutte Soft

De Silhouette Soft draadlift is een zeer veilige en uiterst effectieve cosmetische behandeling. Een draadlift behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen die een verslapte huid in het gelaat of de hals willen verstevigen maar geen cosmetische operatie willen ondergaan.

De draadjeslift ofwel Thread Lift is een korte ingreep van ongeveer 30 tot 45 minuten.
Het effect is direct zichtbaar en geeft langdurig resultaat. U kunt na de behandeling uw werkzaamheden weer direct voortzetten. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

Gratis draadlift consult

Wilt u weten of de draadlift behandeling Den Haag voor u geschikt is? Maak dan een afspraak voor een gratis consult. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Draadlift Den Haag

silhouette soft draadlift

Behandelingen

PDO Draadlift behandeling

De draadlift behandeling wordt uitgevoerd door cosmetisch arts Ludy Holst.
Zij zal de verslapte huidzones markeren en bepalen in welke richting de huid gelift zal worden voor een natuurlijk resultaat. Tevens zal Ludy de huid verdoven middels een crème, zodat de behandeling pijnloos verloopt.

Ludy maakt gebruik van fijne, steriele PDA draadjes, die zij middels een klein prikje onder de huid zal inbrengen op de juiste plaats en diepte. Deze speciale hechtdraden zetten zichzelf vast, liften de huid en stimuleren de aanmaak van collageenweefsel waardoor de huid elastischer zal worden. De fijne draden zijn onzichtbaar en lossen na verloop van tijd volledig op.
Een draadlift behandeling neemt ongeveer 30-45 minuten in beslag en er is nagenoeg geen sprake van “hersteltijd.”

Het effect is direct zichtbaar maar het echte effect zal na 6 weken zichtbaar zijn. Dit is veelal ook de periode dat u voor een controle afspraak terugkomt bij Ludy.

Afhankelijk van uw wensen, de verslapping van de huid en de huidconditie, is het raadzaam de draadlift te herhalen, wel met een wachttijd van ongeveer 18 maanden.

PDO draadlift

 

Prijzen

 Silhouette Draadlift Prijzen

Wenkbrauwlift € 1.250,-
Gezicht € 1.950,-
Wenkbrauwlift + gezicht € 2.720,-
Hals € 1.250,-
Gezicht + hals € 2.720,-
Wenkbrauwlift + gezicht + hals € 3.490,-

Foto's en ervaringen


Draadjeslift Den haag