Huidverbetering

Huidverbetering

Naarmate we ouder worden verslapt de huid. We krijgen ook een vale, grauwe en slechte huid. Roken, stress, zon blootstelling, slechte voeding en vermoeidheid verslechteren de huid nog meer. Misschien heeft u last van een rode huid of acne? Voor huidvernieuwing of huidverbetering is professionele verzorging, advies is onmisbaar. Kom eens langs voor een gratis advies of eerste consult. 

Huidverjonging; wees de beste versie van jezelf!

Van Lennep kliniek werkt met diverse huidverzorgingsproducten en biedt verscheidene huidverjongende behandelingen voor het gelaat en lichaam.
Tevens biedt de kliniek de mogelijkheid tot een uitgebreide 3D gezichts-/ huid-analyse.
huid analyse Den Haag

 

3D huid-analyse

3D huid-analyse

Bij de 3D gezichts-/ huid-analyse wordt de conditie van de huid beoordeeld middels speciale technieken waarbij niet alleen de contouren van de huid bekeken worden maar ook diep in de huid gekeken wordt. Door middel van verschillende foto’s wordt het volgende beoordeeld:

  • rimpeltjes en littekens ,
  • de verdeling van de talg ,
  • de mate van UV-schade in de huid,
  • de pigmentverdeling en couperose,
  • volumeverlies en slapte.

Op basis van deze foto’s scoort de huidtherapeut een evaluatieformulier waarin u kunt zien wat in uw huid verbeteren kan en in welke mate. Aan de hand daarvan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld wat betreft huidverzorging in de vorm van crèmes voor thuis en/of behandelingen in onze salon door de huidtherapeut of cosmetisch arts.

reveal-huidscan
Door deze huidanalyse regelmatig uit te voeren worden de effecten van de behandelingen meetbaar. Zo kunnen behandelmethodes tussentijds worden bijgesteld voor het zo snel mogelijk behalen van het maximale resultaat.

Kosten 3D gezichts-/ huid-analyse: 35 euro*. Duur :  10 – 15 minuten.

*Deze kosten worden in mindering gebracht bij aanschaf produkten twv minimaal 175 euro op de dag van de analyse, of indien je binnen 30 dagen na de analyse kiest voor een behandeling twv minimaal 175 euro.
3Dhuidanalyse

Behandelingen

Huidverbeterende behandelingen Den Haag en Oegstgeest

De klinieken in Den Haag en Oegstgeest bieden diverse huidverbeterende behandelingen.
Iedere behandeling wordt afgestemd op uw wensen en eisen.
De huidspecialiste neemt de tijd voor uw vragen en zorgt ook na de behandeling voor een mineraal make-up, zodat u stralend de kliniek verlaat.

Klik op onderstaande behandelingen voor een verdere uitleg:

huidanalyse na

Specialisten

Specialisten

Bij de kliniek zijn verschillende specialisten werkzaam.

Graag verwijzen wij u naar de kliniek pagina voor meer informatie.
Vanzelfsprekend kunt u ook altijd even langskomen.

Heeft u vragen over uw esthetische behandelingen?
Wij helpen u graag.
team-van-lennep-kliniek-landscape