Haarfiller

Revolutionaire oplossing tegen haarverlies

Een volle en gezonde haardos wordt gezien als een teken van jeugdigheid, vitaliteit en aantrekkelijkheid. Haarverlies bij vrouwen en mannen heeft vaak een grote invloed op het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Dunner wordend haar bij vrouwen en kaalheid bij mannen kan leiden tot schaamte en heeft daarmee invloed op het sociale aspect van het leven. Van Lennep Kliniek biedt hiervoor een revolutionaire oplossing die dit haarprobleem tegengaat: haarfiller van DR.CYJ Hair Filler. In circa 4 behandelsessies is uw haar zichtbaar voller.

 

Haarfiller -Behandeling haaruitval vrouwen en mannen

 

Voor wie is deze haarfiller behandeling bedoeld?

Haarverlies komt vaker voor bij mannen, dan bij vrouwen. Meer dan 70% van de mannen en 40% van de vrouwen krijgen vroeg of laat te maken met dunner wordend haar, haaruitval of kaalheid. Naarmate we ouder worden, begint het haar zijn dichtheid en stevigheid te verliezen. Maar ook haaruitval na een zwangerschap,  na de menopauze, of door stress zijn veelvoorkomende oorzaken.  Met de haarfiller van DR.CYJ Hair Filler, bestaat er nu een mogelijkheid om (vroegtijdig) haarverlies tegen te gaan. Of u nu een milde of ernstige vorm heeft van haarverlies, deze fillerbehandeling is dé oplossing van dit moment.

Wil u meer weten over haarfillers?

Een eerste consult is gratis

De resultaten van deze haarfiller

De eerste behandelsessie met DR.CYJ Hair Filler stopt direct al uw haaruitvalproces. De volgende sessies stimuleren de bloedsomloop en revitaliseren uw haarzakjes significant, waardoor de haargroei wordt versneld. Labonderzoek heeft laten zien dat de peptidetherapie met DR.CYJ Hair Filler de haarcellen en haarfollikels na een behandeling revitaliseert en de bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid stimuleert. Tijdens klinisch onderzoek naar de werking van DR.CYJ Hair Filler werd bij patiënten een toename van de haardichtheid waargenomen van gemiddeld 22% en een toename van de haardikte van gemiddeld 26% na 1 sessie elke 2 weken voor een periode van 8 weken (4 sessies). Een volledige behandeling met DR.CYJ Hair Filler en Pelo Baum Hair Revitalizing Solution zou het haaruitvalproces tot een ongeveer een jaar kunnen tegengaan.

 

Foto’s voor- en na behandeling

Resultaten haarfiller voor en na

Hoe verloopt de behandelprocedure?

Voordat een eerste behandeling wordt uitgevoerd, heeft u een intake met een van onze artsen. Het haar en de hoofdhuid wordt geanalyseerd en het gewenste resultaat besproken. Vervolgens stellen we samen met u het behandelplan op. Klinisch onderzoek laat zien dat de haarfiller behandeling bij 4 sessies, met een interval van 2 weken, zichtbaar goede resultaten oplevert. Uw arts adviseert u graag over de benodigde hoeveelheid en behandelfrequentie.

Met een zeer fijne naald worden tijdens de behandeling meerdere injecties toegediend op de hoofdhuid. Om een eventueel onaangenaam gevoel tijdens de behandeling te verminderen, kunnen we een verdovende gel gebruiken. Na de behandeling geeft uw arts advies hoe u de conditie van uw haar en hoofdhuid het beste kunt verzorgen.

 

De voordelen van deze haarfiller

Deze nieuwe behandeling biedt diverse voordelen in vergelijking met ‘traditionele’ haarbehandeling.

 

Voordelen Haarfiller

FAQ haarfiller

DR.CYJ Hair Filler is een medisch hulpmiddel (Class III, CE 2265) en mag uitsluitend worden geïnjecteerd door artsen met een BIG-registratie en die getraind zijn in de juiste applicatietechniek.

 • Stopt haaruitval
 • Leidt tot teruggroei van haar
 • Vergroot het totale haarvolume door toename in haardichtheid en haardikte
 • Revitaliseert de haarfollikels en haarcellen
 • Stimuleert de bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid

De juiste kandidaten voor een behandeling met DR. CYJ Hair Filler zijn:

 • Mannen en vrouwen die lijden aan elk type van niet-verlittekende alopecia
 • Mannen en vrouwen van elke leeftijd met algeheel dunner en zwakker wordend haar
 • Mannen en vrouwen met overmatig haarverlies
 • Mannen en vrouwen die de overlevingskans van hun haartransplantatie willen vergroten
 • Alopecia-patiënten die extra effect willen creëren i.c.m. andere haarbehandelingen

We adviseren om de haarfillerbehandeling niet te ondergaan (of alleen in strikt overleg met uw arts) als u tot 1 of meerdere van onderstaande groepen behoort:

 • Mannen en vrouwen met een overgevoeligheid voor hyaluronzuur
 • Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven
 • Mannen en vrouwen die antistollingsmiddelen of bloedverdunners gebruiken
 • Mannen en vrouwen die problemen hebben aan hun immuunsysteem of immuuntherapie ondergaan
 • Mannen en vrouwen met een ontstoken hoofdhuid

Elk persoon en haarprobleem is anders en reageert dus ook anders op een behandeling. Uw arts zal u hierin het beste kunnen adviseren. Uit onderzoek door Caregen blijkt dat de beste resultaten worden behaald bij onderstaande behandelfrequentie:

 • Standaard DR.CYJ Hair Filler behandeling: 1 Sessie per 2 weken, gedurende 8 weken (totaal 4 sessies)
 • Intensieve DR. CYJ Hair Filler behandeling: 1 Sessie per 2 weken, gedurende 8 weken (totaal 4 sessies), daarna 1 maandelijkse onderhoudssessie gedurende 4 maanden.
 • De behandeling vereist in principe geen anesthesie. In overleg met de patient kan er uiteraard altijd een topicaal verdovende gel of plaatselijke verdoving aangebracht worden. Houd rekening bij het aanbrengen van de verdovende gel met 30 minuten inwerktijd voorafgaand aan de injectiebehandeling.
 • DR.CYJ Hair Filler dient alleen op een schone en gezonde huid zonder ontstekingen geïnjecteerd te worden. De hoofdhuid zal daarvoor eerst met een alcoholdoekje gedesinfecteerd worden.
 • De DR.CYJ Hair Filler wordt (op kamertemperatuur) op het beoogde gebied met een 30G of 32G injectienaald geïnjecteerd. Er kunnen eventueel meerdere naalden gebruikt worden gedurende de behandeling om de behandeling zo prettig mogelijk voor u te laten verlopen.
 • Er worden d.m.v. een serie micro-injecties om de 0,2 tot 0,4 cm een hoeveelheid van zo’n 0,02 tot 0,05 ml per injectie intradermaal geïnjecteerd. Daarbij wordt een afstand tussen de lijnen van +/- 1 cm gehanteerd. Met 1ml DR.CYJ Hair Filler behandelt de arts een gebied ter grootte van ongeveer een handpalm.
 • Gedurende en na de behandeling zal een zachte massage uitgeoefend worden om het product gelijkmatig te verdelen en een eventuele pijn te reduceren.

De haarfiller injecties zijn niet veel pijnlijker dan andere dermale fillerinjecties. Sommige patiënten ervaren de injecties op sommige plaatsen in de hoofdhuid wel als iets gevoeliger. De behandeling vereist in principe daarom geen anesthesie. Indien gewenst kan er in overleg tussen patiënt en arts uiteraard altijd een topicaal verdovende gel of een lokale verdoving aangebracht worden. Houd daarbij rekening met een inwerktijd van de verdoving. Gedurende de behandeling zal de arts ook een zachte, drukkende massage uitvoeren op de geïnjecteerde plekken om eventuele pijn te reduceren.

Aanvullend voor de verzorging van haar en hoofdhuid adviseren we voor thuisgebruik Pelo Baum Hair Revitalizing Solution. Deze kalmerende, lichte lotion dient tweemaal daags (‘s ochtends en ‘s avond) ingemasseerd te worden op de hoofdhuid en min. 3 uur te laten intrekken. Deze Pelo Baum Solution zorgt voor een behoud en verbetering van de DR.CYJ Hair Filler behandeling op termijn.

Elke client reageert anders op de behandeling. Over het algemeen zien we dat de eerste behandelsessie met DR.CYJ Hair Filler direct al het haaruitvalproces remt. De volgende sessies stimuleren de bloedsomloop en revitaliseren de haarzakjes, waardoor het haargroeiproces wordt versneld en dikker, sterker en vitaler terug kan groeien.

Uit klinisch onderzoek is gebleken dat na 8 weken de haardichtheid (1/cm²) gemiddeld met 22,3% en de haardikte met 26% toeneemt in vergelijking met de situatie vóór de behandeling. In deze studie bleek het DR.CYJ Hair Filler complex actief te werken in de verbetering van zowel mannelijke als vrouwelijke haarverliespatronen.

Ook hier geldt dat elke client anders reageert op de behandeling. De behandeling met DR.CYJ Hair Filler heeft een werking van ongeveer een jaar. Tussentijds en ná deze periode zou de DR.CYJ Hair Filler behandeling deels kunnen worden herhaald met 1 of meerdere sessies. We raden aan Pelo Baum Hair Revitalizing Solution tijdens en na de behandeling met DR.CYJ Hair Filler te blijven gebruiken om het effect op lange termijn te behouden en te verbeteren.

 1. Haargroeistimulatie: Hair filler complex stimuleert de expressie van genen die de haargroei stimuleren positief door het versterken van de werking van Beta-Catenin en door de activatie van haarstamcellen die weer zorgen voor de groei van haar in de anagene haargroeifase.
 2. Remmen van Alopecia: Hair Filler complex beschermt tegen alopecia door de remming van BMP4 en DKK-1, de belangrijkste factoren bij haarverlies.
 3. Anti-oxidant: Hair filler complex remt alopecia door de controle van ROS, veroorzaakt door UV, stress en andere externe factoren.
 4. Stimulatie van Angiogenese: Hair Filler complex helpt gezonde haarfollikel te produceren door het bieden van voeding aan de haarwortel door de stimulans van agiogenese.
 1. Decapeptide-10 (CG- Keramin2): Biedt voeding aan hoofdhuid en haarwortel voor een gezondere en dikkere haarschacht door de stimulans van angiogenese.
 2. Octapeptide-11 (CG-Seperin): Remt celdood in haarcellen veroorzaakt door oxidatieve stress (teveel aan vrije radicalen).
 3. Octapeptide-2 (Prohairin-β4): Bevordert de haargroei door de stamcellen in haarfollikels te activeren.
 4. Decapeptide-18 (CG-WINT): Leidt tot de vorming van haarplacodes en genereert nieuwe haarzakjes door β-Catenine en het shh-signaal.
 5. Decapeptide-28 (CG-Rehairin): Genereert nieuwe haarzakjes, activeert de anagene fase, vertraagt de categene-fase om haaruitval te remmen.
 6. Oligopeptide-54 (CG-Nokkin): Remt haarverlies door downregulatie van DKK-1, BMP4 en TGFβ-1 signaal.
 7. Oligopeptide-71 (CG-Edrin): Bevordert de haargroei door het WNT-signaal te activeren.

Voor de hairfiller prijzen verwijzen wij u naar de tarieven pagina.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult t.w.v. € 50,- is gratis

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte


HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak  Geboortedatum:

  Telefoonnummer:
  Voorkeurslocatie: