HydraFacial

HydraFacial behandeling

Op zoek naar een fris gelaat dat goed gehydrateerd is en straalt van gezondheid? Kies dan voor een HydraFacial behandeling in Den Haag. HydraFacial is efficiënt, onderscheidend, volledig pijnloos en verhoogt het vochtgehalte van de huid optimaal. Ideaal voor zowel mannen als vrouwen!

 

Stap 1: Reinigen van de huid en verwijderen van dode huidcellen (exfoliatie)

Stap 2: Milde peeling (zonder irritatie) om vuil uit de poriën te halen

Stap 3: Het HydraFacial apparaat zuigt diepe onzuiverheden weg, pijnloos.

Stap 4: Antioxidanten en hyaluronzuur worden toegevoegd om de huid te voeden en beschermen.

 

Het resultaat is direct zichtbaar en zeer geschikt voor alle huidsoorten (zelfs bij een zeer gevoelige huid). Een huidevaluatie of een gevoeligheidstest is overigens geen enkel probleem. Naast een reguliere behandeling kan de arts gebruik maken van een specifiek serums. Dit serum bevat cruciale ingrediënten die volledig aansluiten bij uw eigen huidconditie.
HydraFacial Den Haag

Effectief bij diverse huidproblemen

De Hydra Facial gezichtsbehandeling biedt goed resultaat bij diverse huidproblemen en werkt tevens preventief tegen huidveroudering.

  • Rimpels of fijne lijntjes: natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. De aanmaak voor nieuw collageen wordt gestimuleerd.
  • Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.
  • Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd word de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.
  • Acne, acnelittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zal verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

Prijzen HydraFacial behandelingen

Een HydraFacial behandeling zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen. De standaard behandelprijs is €150 euro.  Voor een extra booster of supplement wordt een meerprijs gerekend.
Na de behandeling in de kliniek zult u een unieke glans en hydratatie ervaren die ongeveer een weekje actief zal aanhouden. De huidverjonging die in gang is gezet houdt veel langer aan. Door het gebruik van de home care producten kunt u dit nog verlengen. Voor optimaal resultaat kunt u de behandeling maandelijks te herhalen.

Heeft u nog vragen?

Eerste consult is gratis

Bel met 070-737 00 88
of stuur een e-mail naar Info@vanlennepkliniek.nl.

Nieuws en aanbiedingen

Via onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte

HET EERSTE CONSULT IS GRATIS

Maak een afspraak