Informatie

Medische Micro Needling

De Enterpen is een nieuwe vorm van Medische Micro Needling en zeer geschikt het verstevigen en vernieuwen van de huid. Fijne lijntjes, (acne)littekens en grove poriën worden effectief aangepakt.

De Enterpen is een speciale pen met 11, zeer kleine naaldjes. Deze naaldjes vibreren en masseren de diepere huidlagen. De massage bestaat uit zeer kleine prikjes maar is in het algemeen, zeer goed te verdragen.

enterpen
Een verdovende crème is eventueel mogelijk bij een diepere massage. De huidtherapeute vertelt u hier graag iets meer over.
Door de massage wordt de huid gestimuleerd om collageen aan te maken. Collageen zorgt voor een gezonde, veerkrachtige huid. Een behandeling met de Enterpen is zeer veilig, effectief en geschikt voor ieder huidtype. Wel dient u er rekening mee te houden dat u drie weken voor- en na de behandeling u huid niet blootstelt aan de zon. Bekijk ook onze Environ medische microneedling behandelingen 

Behandelingen

Microneedling behandeling Den Haag

Een microneedling behandeling bij de Van Lennepkliniek wordt uitgevoerd door een van onze huidtherapeuten in Den Haag of Oegstgeest.
De behandeling is nagenoeg pijnloos en laat de huid volledig in tact.
Maakt u zich toch zorgen om enige pijn? Dan is een het mogelijk om gebruik te maken van een verdovende crème.

De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoeften. Zelfs delicate en moeilijk te behandelen gebieden, zoals rond de ogen/lippen , voorhoofd en op de neus, kunnen nu worden aangepakt.

Na de micro needling behandeling kan de huid wat rood en/ of gezwollen zien. De roodheid hangt mede samen met de diepte van de behandeling en kan na een intensieve behandeling wel 1 dag aanhouden. Eventuele roodheid kunt u probleemloos camoufleren.

De behandeling is optioneel bij te boeken of u kunt kiezen voor een complete behandeling.
Wilt u maximaal resultaat? Dan raden wij een kuur aan van 5 behandelingen.

Prijzen

Medische micro needling prijzen

Behandeling

Tarief per zone

1 zone vanaf € 150,-
2 zones vanaf € 200,-
3 zones vanaf € 250,-
Plaatselijk (op bijvoorbeeld een litteken) € 100,-

 

Foto's en ervaringen

Bekijk hier de effectiviteit van medische micro needling bij een acne behandeling!

enterpen resultaten 1 enterpen resultaten 2 enterpen resultaten