Informatie

Cryopen

De perfecte behandeling voor het snel en pijnloos verwijderen van wratjes, fibromen en ouderdomsvlekken!

Cryotherapie is bevriezing van ongewenst weefsel met vloeibaar stikstof. Het ongewenste weefsel sterft af en wordt vervangen door gezond weefsel. Deze behandeling is gemakkelijk, snel, doeltreffend en wordt op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd. Tijdens deze behandeling is geen verdoving nodig. Ook neemt de behandeling slechts korte tijd in beslag.

cryopen

 

 

 

 

 

 

Behandelingen

Behandeling met Cryo Pen

 

Tijdens de behandeling wordt de aandoening bevroren en het omliggende weefsel niet aangetast. Wel kan dit iets rood kleuren. Enkele dagen na de behandeling ontstaat er een donkerdere verkleuring of korstje, deze valt er na ongeveer een week vanzelf vanaf.

Vaak zijn er voor de grotere plekjes 3 a 4 behandelingen nodig om het geheel te verwijderen. Bij een klein steelwratje is 1 behandeling al voldoende.

Belangrijk is om gedurende de behandelperiode excessieve zonblootstelling te voorkomen. Mocht u de zon niet kunnen vermijden, dan raden wij u aan een professionele sunblock te gebruiken. Onze kliniek heeft verschillende producten om u daarbij te ondersteunen. Vraag ernaar bij een van onze specialisten.

Cryo Pen

 

 

Prijzen

Prijzen Cryotherapie

Vanaf €50,-

 

De CryoPen behandeling zal worden uitgevoerd door de huidspecialiste of cosmetisch arts.
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag.

 

 

 

 

 

 

Foto's en ervaringen


steelwratjes cryopen
Cryopen den haag
pigmentvlek cryopen