Informatie

Botox Den Haag, van Lennep kliniek

Botox ®  is de afgekorte naam van botuline toxine. De injectable wordt al sinds 1995 gebruikt in de geneeskunde en is inmiddels de meest bekende behandeling in de cosmetische industrie. Tekenen van veroudering, zoals rimpels of fijne lijntjes, kunnen veroorzaakt worden door het samentrekken van de spieren in het gelaat. De injectable zorgt ervoor dat deze spieractiviteit wordt verminderd. Fronsrimpels, kraaienpootjes en de voorhoofdrimpels worden verzacht door middel van zeer fijne injecties. Naast de aanpak van rimpels is Botox zeer geschikt bij hoofdpijn (migraine)en overmatig zweten. Van Lennep maakt alleen gebruik gemaakt van botulinetoxine van het veilige A-merk Allergan.
Botox Den Haag

Botox specialist Ludy Holst, betrouwbaar resultaat

Ludy Holst is de Botox specialist van Den Haag. Ze is al ruim 10 jaar werkzaam in de branche en zij heeft inmiddels tienduizenden behandelingen uitgevoerd bij zowel mannen als vrouwen.

Ludy Holst
Ludy is afgestudeerd als arts aan de Rijksuniversiteit Leiden, volgde gespecialiseerde opleidingen, deed ervaring op in gerenommeerde klinieken en woont regelmatig congressen bij in binnen- en buitenland. Verder is ze trainer van Sculptra, een methode voor diep volumeherstel in de huid, en ze is lid van de visitatiecommissie van beroepsvereniging NVCG.

Ludy begint iedere behandeling met een goed gesprek. Alle wensen, eisen en eventuele angsten worden besproken. Cosmetische behandelingen zijn dan geen taboe meer maar, soms zijn mensen nog wel huiverig. Doet een behandeling pijn? Werkt het verslavend? Is het resultaat wel natuurlijk? Onder de hoede van Ludy hoeft men zich geen zorgen te maken over dergelijke zaken.

“Ik vind het bijzonder dat ik ervoor kan zorgen dat mensen zich zelfverzekerder voelen als ik de harde trekken in hun gezicht kan verzachten zodat ze er voor hun leeftijd goed uitzien.”

Kom eens langs voor een Botox behandeling in de kliniek in Den Haag of Oegstgeest. De eerste intake is altijd vrijblijvend en gratis.

ervaring-van-lennep-kliniek-

Botox bij rimpels

Botox bij rimpels

Sommige mensen hebben ongewild een norse uitdrukking op het gelaat. Dit kan veroorzaakt worden door fronsrimpels die de huid tekenen. Ook fijne lijntjes rond de ogen zijn niet altijd gewenst. Een behandeling met botulinetoxine is de oplossing om rimpels te verzachten maar ook te voorkomen. De behandelde gebieden zullen ontspannen aanvoelen, hetgeen een fijn gevoel geeft.

botox rimpels

Ludy zal starten met een intake gesprek. Vervolgens zal er een behandelplan op maat gemaakt worden. Een combinatie van diverse huid verbeterende behandelingen is ook mogelijk.

Bij een Botox behandeling zal Ludy met zachte hand de injecties plaatsen. Eerst zal zij de spiertjes lokaliseren en voorafgaand aan de injecties, vragen om enkele keren boos-fronsend en heel verbaasd te kijken.
De zeer fijne injecties zorgen voor een kortdurende pijn door het prikje, die binnen enkele seconden weg trekt. Een verdoving is veelal niet nodig, maar wel mogelijk. Een zeer kleine hoeveelheid zal op gelijkmatige afstand worden toegediend.

Ludy zorgt ervoor dat je de na de behandeling de kliniek je dagelijkse gang van zaken weer normaal kunt oppakken. Een mooie minerale make-up zal enige roodheid netjes verbloemen.

Na ongeveer een week zie je het resultaat van de Botox behandeling. Na ongeveer twee weken kom je terug bij Ludy, voor een controle,  en om te bekijken of het gewenste eind resultaat is bereikt. Botulinetoxine van Allergan is een buitengewoon veilig geneesmiddel en kan zonder problemen herhaald worden.

Botox bij zweten

Botox bij overmatig zweten (hyperhidrose)

Veel mensen hebben last van overmatig transpireren of zweten. Zowel mannen als vrouwen kunnen hiermee te maken krijgen. Oksels, handen maar ook het gezicht vertonen een verhoogde zweetproductie, soms gepaard met een hinderlijke geur. Dit is erg vervelend en kan een behoorlijke impact hebben op het sociale leven. De medische term voor overmatig zweten is hyperhidrose.

Botox Dry, goede resultaten

De oorzaak van de overmatige transpiratie is lastig te achterhalen. Gelukkig werkt een botox behandeling goed. Behandelingen waarbij kleine hoeveelheden Botox worden ingespoten zorgen er namelijk voor, dat de overmatige zweetproductie met ongeveer 95% wordt gereduceerd, zonder de reguliere transpiratie elders op het lichaam te beïnvloeden. De normale zweetproductie voor het afscheiden van afvalstoffen blijft gewoon intact. De behandeling wordt ook wel BotoxDry genoemd.

Botox zweten

De behandeling

Tijdens de hyperhydrose-behandeling zal Ludy fijne prikjes plaatsen. Deze injecties zijn zeer oppervlakkig maar kunnen wat gevoelig zijn. Hiervoor kan de huid licht verdoofd worden middels een crème, maar de ervaring leert dat de meeste patiënten niet veel last ondervinden van de behandelingen. Het resultaat zal na ongeveer 2 dagen zichtbaar zijn. Na 2 weken zal het optimale resultaat opgemerkt worden en zal de productie van zweet maximaal gereduceerd zijn. Ieder persoon ervaart een andere werkingsduur. De gemiddelden liggen tussen de 6 tot 12 maanden. Na die periode kun je de behandeling gewoon herhalen.

Botox bij migraine

Botox bij migraine

botox migraine
Veel mensen hebben last van spanningshoofdpijn of (chronische) migraine. Het is zeer lastig om de exacte oorzaak van de meeste vormen van hoofdpijn te achterhalen. Wel zijn er aanwijzingen dat verhoogde spanningen in bepaalde spieren een rol kunnen spelen. Van Botox is aangetoond dat het een verlichting kan brengen bij hoofdpijn en ook de frequentie van hoofdpijn kan verminderen. Dit maakt Botox een effectief middel bij behandeling van verschillende vormen van migraine veroorzaakt door een verhoogde spierspanning.

Ludy zal een aantal Botoxprikjes in de (frons)spier geven, waardoor deze minder sterk gemaakt wordt. Deze prikjes zul je nauwelijks voelen. Om de behandeling op maat te maken zak Ludy vragen om een dagboek bij te houden waarin je kunt aangeven welk effect de behandeling op de hoofdpijn heeft. De behandeling wordt als niet pijnlijk ervaren. Het effect van de behandeling is altijd tijdelijk (2 tot 6 maanden).

Prijzen

Botox prijzen

Botox en regio

Tarief

Botox Light € 90,-
Botox frons € 195,-
Botox kraaienpootjes € 195,-
Botox voorhoofd € 195,-
Botox frons, voorhoofd en kraaienpootjes € 450,-
Botox frons en kraaienpootjes € 350,-
Botox frons en voorhoofd € 350,-
Botox kraaienpootjes en voorhoofd € 350,-
Botox afhangende mondhoeken € 90,-
Botox mentalis (sinaasappelhuid kin) € 75,-
Botox medisch indicatie arts
Botox medisch frons migraine € 195,-
Botox medisch  frons + voorhoofd migraine € 300,-
Botox medisch hyperhidrosis (zweten) € 550,-
Botox medisch knarsetanden € 250,-
Assymmetrie (spieraandoening of letsel) € 250,-

Uitleg regio’s

  • Kraaienpootjes beide zijden (1 regio)
  • Fronsrimpel(s) tussen ogen (1 regio)
  • Voorhoofd (1 regio)